Home » Our Procedures » Tummy Tuck With VASER Liposuction
Home » Our Procedures » Tummy Tuck With VASER Liposuction

Pilvo plastikas su VASER riebalų nusiurbimu.

nuo 4500 € | 3950 svarų sterlingų

Ši procedūra yra odos ir riebalų pertekliaus pašalinimas iš pilvo srities. Jis naudojamas skrandžio, įskaitant bambą, išvaizdai pagerinti, raumenims įtempti ir juos suartinti. Pilvo plastikas nepakeičia mankštos, bet naudingas po didelio svorio metimo ir nėštumo, kai oda gali atrodyti laisva ir atsirasti strijų. Net ir po dažno fizinio krūvio kai kurios moterys nesugeba įtempti pilvo sienos, todėl šia procedūra galima pasiekti plokštesnį ir lygesnį pilvą. Geriausi rezultatai pasiekiami jau esant teisingam svoriui proporcingai ūgiui. Operacijos metu jūsų pilvo siena taip pat gali būti sugriežtinta, kad skrandis būtų lygesnis.

Teatre

1-3 valandos

Anestetikas

Generolas

Grįžti į darbą

1 savaitė

Buvimas ligoninėje

1-2 naktys

Atsigavimo laikas

6-10 savaičių

Vieta

Lietuva

Kaip veikia mūsų pilvo plastikas su VASER riebalų nusiurbimo procedūromis.

Pilvo plastika atliekama taikant bendrąją nejautrą ir 1-2 naktis būna ligoninėje. Prieš operaciją patariama nustoti vartoti kontraceptines tabletes ir mesti rūkyti. Po procedūros lieka nedidelis skausmas ir randas, o korsetas dažniausiai reikalingas pirmąsias 6 savaites. Jums reikės atsigauti po operacijos ir šešias savaites negalima sportuoti.

Naudojant naujausias technologijas.

VASER reiškia „garso energijos vibracijos stiprinimas rezonanso metu“. Tai riebalų nusiurbimo technika, kurios metu ultragarso bangos suskaido ir suskystina riebalines ląsteles, todėl jas lengviau išgauti.

DUK

Chirurgija

Kokie yra VASER derinimo pranašumai?

Derindami abi procedūras, pacientai gali tikėtis geresnių rezultatų. Tuo tarpu pilvas tonizuoja skrandį / vidurinę dalį ir pašalina laisvą odą. VASER riebalų nusiurbimas formuoja ir pašalina riebalų perteklių iš vietos. Suteikite pacientams labiau apibrėžtą ir išpuoselėtą pilvą pašalinant įsisenėjusius riebalus.

Kaip sužinoti, ar man reikia ir VASER?

Nors pacientams gali prireikti pilvo plastiko, kad ištaisytų tokias ligas kaip diastasis recti, o VASER labiau tinka kosmetinei. Pacientai gali norėti tonizuoti pilvą arba norėti, kad būtų pašalinti įsisenėję riebalai. Dr Hayek galės patarti, ar jums tinka VASER.

Ar po operacijos yra randų?

Kaip ir visose operacijose, yra randų atsiradimo rizika, tačiau pjūvis daromas taip, kad sritis sutaptų su kūno linkiais ir apatiniais. Taikant patyrusias rankas, kaip ir kitų estetinių operacijų metu, pilvo plastiko metu pjūviai bus subtiliai paslėpti. Randai užgis iki 6 mėnesių. Tačiau jie išnyks ir taps neatskiriami.

Susijusios procedūros

Žurnalas.

Peržiūrėkite naujausias pramonės naujienas, technologijas ir naujienas iš „New Image Europe“.